תוצאות בדיקות של מעבדה ושל רופאת נשים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/12/2018 | 19:18 | מאת: מיכאלה

אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסים עד עכשיו לא עשינו חדירה אבל הוא ירד לי וגם שפשף את האזור עם איבר המין שלו ללא קונדום (* אני אציין שבהתחלה היה קשה לח להיות רטובה כי הייתי קצת לחוצה ) והינו עושים את זה באןטו ככה שלא היינו מתנקים ישר רק כשהיינו חוזרים הביתה. יומיים אחרי זה התחלתי להרגיש אי נוחות באיבר המין וגירוד והתחלתי לגרד ולנגב נראה לי יותר מידי עם נייר וכולי ומאז התחיל לי כאבים וכמו פצעים באזור עשיתי הדיקות שתן והלכתי לרופאת נשים הרופאת נשים אמרה לפי בדיקת ראיה שיש לי הרפס ועכשיו הגיעו לי באפליקציה תיצאות בדיקות מעבדה של שתן ורשום שיש לי חיידק סטרפטקןק מסוג B ואני עכשיו מבולבלת מה בעצם לי יש ? אני לחוצה ולא מבינה (מציינת שהרופא עדיין לא קיבלה את התוצאות) יכול להיןת שהיא טועה בהבחנה ?

שלום אני לא יכול לדעת אם היא טועה באבחנה סטרפטוקוקס לא גורם לתופעות כאלה וברוב המקרים אין צורך לטפל

מנהל פורום רפואת נשים