ריח רע בנרתיק והפרשות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/12/2018 | 00:32 | מאת: לימור

נפגשתי עם מספר מומחים וכלום לא עוזר יש לי ריח ממש לא נורמלי מהנרתיק כבר שנים שמתלווה להפרשות מגעילות וסקס ממש לא נעים הריח מרוב שהוא חזק עובר לבגדים שלי לסדינים לשמיכות כל פעם מומחה אחר נותן לי תרופה אחרת אבל כלום לא משפיע פפגישה האחרונה עם רופא נשים הוא הביא לי זידובל ג׳ל אם למישהו למישהי יש מושג ומזדהה עם מיקרה דומה ויש דרך להיפטר מיזה פשוט יציל לי את החיים

שלום אפשר להשתמש בשטיפות נרתיק עם לקטופיל פמינה פעמיים בשבוע במקרה שהזידובל לא עוזר

מנהל פורום רפואת נשים