שחלות פולצטיות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/12/2018 | 23:48 | מאת: עדן

היי אני בת 21 בריאה בדרך כלל משקל תקין .הייתי היום אצל דיאטנית פרטית ובבדיקות דם היא ראתה שהטריגלצרידים והסוכר גבוהים אצלי ( סוכר 95 ושומנים 176) היא אמרה שלפעמים זה מעיד על שחלות פולצטיות וזה מוזר כי הבדיקות דם שעשיתי היו לאחר דיאטה של חודש ללא פחמימות ככה שהרמה כנראה גבוהה יותר... אני עם גלןלות מגיל 15 בשל כאבים חזקים ,לפני זה המחזור היה סדיר .. האם כדאי לבדוק?כי עם גלולות כנראה שלא ארגיש בתסמינים

שלום אין דרך לבדוק אם את תחת גלולות ובכל מקרה הטפול לשחלות פוליציסטיות הוא גלולות כך שאיני רואה סיבה לבדוק

מנהל פורום רפואת נשים