השפעת אנטיביוטיקה על גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2018 | 10:58 | מאת: נטלי

היי, אני נוטלת בקביעות גלולות יאז, ועכשיו קיבלתי אנטיביוטיקה לחמישה ימים מרופא (פלגי'ל) רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם הסוג הזה פוגע ביעילות הגלולה? 2. האם להמשיך לקחת גלולות כרגיל בימים בהם אני לוקחת אנטיביוטיקה? 3. במידה והיעילות נפגמת, אחרי כמה זמן ניתן לקיים יחסים לא מוגנים? 4. האם צפויים לי דימומים לא סדירים? תודה מראש

שלום יש ירידה ביעילות הגלולות אפשר להמשיך לקחת אבל להשתמש בעוד אמצעי למניעת הריון כלומר קונדום למשך 10 ימים לאחר סיום האנטיביוטיקה יתכנו דמומים

מנהל פורום רפואת נשים