שאלה לגבי שימוש בטבעת נובה רינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/11/2018 | 09:45 | מאת: נועה

שלום, אני חודשיים אחרי לידה, החלטתי להשתמש בנובה רינג. רופאת הנשים שלי אמרה לי להכניס את הטבעת ביום הראשון של הוסת שאקבל. לפני כשבועיים קיבלתי, הכנסתי את הטבעת וכבר למחרת המחזור נעלם לגמרי. כרגע מאתמול בערב יש לי כאבי בטן- בטן אמצעית כמו כאב חד. האם זה חלק מתופעות הלוואי? או שאולי קשור לעובדה שלא קיבלתי? האם להפסיק את השימוש בטבעת?

שלום אין קשר לטבעת וכדאי להשאיר אותה 3 שבועות ואז להוציא לשבוע הפסקה אם הכאבים נמשכים כדאי לפנות לבדיקה אני מניח שאת לא מניקה

מנהל פורום רפואת נשים