סיכוי להיריון, מפחדת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/11/2018 | 15:26 | מאת: לחוצה מאוד

היי. אני בת 17.5, וכבר שלושה וחצי חודשים מקיימת יחסי מין בממוצע פעם בשבוע. בפעם האחרונה ביום שבת.(לפני ארבעה ימים). מסתמכים על גלולות בלבד.(יאז) . אני לוקחת את כל הגלולות כמו שעון ומעולם לא פספסתי אף גלולה. מיום ראשון בערך, הרגשתי בחילות רעות. ביום השני הבחילות כבר הפסיקו, אבל אני כבר שלושה ימים עם כאבי בטן ושלשולים(לא מאוד חריפים, אני לא מאמינה שהגלולה התפספסה). יש לציין שהם פוחתים מעט ככל שהזמן עובר, ושבמוצש שתיתי הרבה אלכוהול (הרבה בירה). אין לי תסמיני היריון מובהקים או משהו בסגנון, וחום הגוף שלי הוא בין 36.5 ל37. יש סיכוי שאני בהיריון? אני מאוד מפחדת.

שלום שלשולים והקאות יכולים להוריד את יעילות הגלולות אם הוסת לא מופיע בסוף חפיסה כדאי לבצע בדיקת הריון הסיכוי להריון קטן

08/11/2018 | 10:08 | מאת: לחןצה מאוד

זה יכול להיות תסמין, שלשולים?

מנהל פורום רפואת נשים