השתרשות .................

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/11/2018 | 15:42 | מאת: טלי

היייי יש לי שאלה אשמח לעזרה. אציין שהמחזור שלי מאוד מאוד סדיר מזה שנים 10 ימים לאחר המחזור (7 ימים אחרי הביוץ) פתאום יצא לי הפרשות חומות אציין שזה היה פעם אחת ואז יצא ממש ממש חלש בניגוב בגלל שממש בדקתי שמתי לב לזה מאז עברו שלושה ימים ולא יצא יותר כלום. מידי פעם יש לי כמו כאבי ביוץ מעבר לזה הכל רגיל בדקתי באינטרנט וכתוב שזה השתרשות!? יש סיכוי כזה ? אני בלחץ ובדיקת הריון לא ממש תעזור כרגע כי אני שבוע לפני המחזור... אשמחחחחח לעזרה תודה רבה

06/11/2018 | 22:27 | מאת: טל

מוסיפה שעכשיו שוב יצא לי חום (היום 21) למחזור.

...

שלום אי אפשר לדעת עד ליום האחור הוסת ואז לבצע בדיקת הריון אין דרך להוכיח השרשה עד אז

מנהל פורום רפואת נשים