שאלות לגבי פרוגילוטון- תודה!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/11/2018 | 19:31 | מאת: רעיה

שלום, אני בת 16.5 ואני אמורה להתחיל בפרוגילוטון עקב מחזור שפסק בגלל ירידה במשקל. הרופא אמר לי להתחיל כדורי פרוברה פעמיים ביום- חמישה ימים.. אני לא הבנתי האם להתחיל את הפרוגילוטון יום אחרי הכדור האחרון של הפרוברה או כשבוע אחרי? עוד שאלה- קראתי שאסור לשתות קפה בזמן נטילת פרוגילוטון וגם שאסור לאכול אשכולית.. רציתי לדעת אם זה אכן נכון..? תודה רבה

שלום לאחר נטילת הפרוברה הוסת אמור להגיע ואז את אמורה להתחיל את הפרוגילוטון כדאי לשאול את הרופא שלך אם זו היתה כוונתו אין קשר לקפה או אשכולית

מנהל פורום רפואת נשים