המשך לשאלה הנצחית חחח .....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/10/2018 | 15:23 | מאת: שי

סליחה על הסירבול בקיצור הרופא נתן לי גלולות יאז ואני לא רוצה לקחת אותן כי המחזור שלי היה מסודר לפני כן, אבל הוא מתעקש בטענה שזה מסוכן להשאר עם רירית עבה ככה. עכשיו השאלה שלי אם המחזור הקודם שהיה מהכדורים לא ניקה כבר את הרירית הזו?אם אני אחכה עוד חודשיים שאולי יסתדר מעצמו זה יהיה נורא?ואם הבדיקה של ההורמונים יצאה תקינה לחלוטין אז למה הרופא אמר שהגלולות יאזנו אותי הורמונלית?מה דעתך?

שלום אין לי את הפרטים ולכן קשה לי לדעת בכל מקרה לא חקרה כלום אם תלכי חודשיים

24/10/2018 | 22:47 | מאת: שי

אני זאתי שכתבתי שזה לא נותן לי להמשיך לכתוב אז פשוט המשכתי בשאלה חדשה ....

מנהל פורום רפואת נשים