מעבר מטבעת נובה-רינג לגלולות מליאן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2018 | 17:12 | מאת: שני

שלום, רציתי לשאול האם מומלץ השימוש בגלולות מליאן על פני גלולות מסוג יאז, והאם השתמשתי עד כה בטבעת נובהרינג, והחלטתי לעבור לשימוש בגלולות, לקחת את הגלולה הראשונה לאחר שבוע מהפסקת השימוש בטבעת (משום שישנן 21 גלולות בחפיסה) או שנכון להתחיל לקחת את הגלולה הראשונה מהיום הראשון של הפסקת השימוש בטבעת? היום, אני כבר שישה ימים ללא טבעת וקיבלתי מחזור, האם נכון מחר להתחיל את הטיפול בגלולות או לחכות ליום הראשון של המחזור הבא? תודה מראש.

שלום כדאי להתחיל ביום הראשון של המחזור לא כדאי להחליף גלולות בלי המלצה של הרופא המטפל

מנהל פורום רפואת נשים