שאלה חשובה בבקשה ותודה על המענה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2018 | 21:05 | מאת: חן

ברקע שחלות פוליצסטיות יש לי איחור במחזור חודשיים וחצי בדיקת דם להריון שלילית לקחתי בתחילת החודש כדורים לקבלת מחזור במשך 5 ימים פעמיים בערב תמיד כשלקחתי את הכדורים המחזור הגיע יומיים אחרי סיום הכדורים פעם ראשונה שעבר שבוע מאז שסיימתי את הכדורים ואין מחזור.. יש לי כרגע הפרשה ממש ממש קטנה על גבול הטיפה עם כמו נימי דם משהו שלא מזכיר מחזור ולא כמו שבדרך כלל יש לי לפני המחזור מה זה יכול להיות ?? ומה הסיבה שתמיד שלקחתי את הכדורים הגיעו אחרי יומיים מסיום הכדורים והפעם לא ?

15/10/2018 | 21:19 | מאת: חן

מציינת שהפרשה היא שקופה עם טיפה דם בתוכה נראה כמו נים דם בפנים

לא נשמע כמו הפרשה דלקתית

שלום כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים