מחזור/דימום לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2018 | 20:32 | מאת: מיכל

שלום, לפני כ3 שבועות עברתי הפלה טבעית בשבוע 7-8 בהריון שלא התפתח. לקראת סוף הדימומים, קיבלתי מהרופא ציטוטק על מנת לזרז את פליטת שק ההריון שכבר עמד בצוואר הרחם. כיומיים לאחר הציטוטק ביצעתי US שהראה שהרחם נקי והכל תקין. היום, כשבוע לאחר הפסקת הדימום מהציטוטק, הבחנתי בדימום נוסף שמרגיש כמו התחלה של מחזור עם כאב קל בבטן תחתונה והפרשות אדומות וחומות. האם הגיוני שמדובר במחזור לא סדיר? האם זה שאריות מההפלה? האם זה תקין או שעליי לראות רופא? אודה לעזרתך.

שלום נשמע כמו מחזור אני מציע להמתין כמה ימים ואם הוא לא נראה כמו מחזור - לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים