אנטיביוטיקה- שאלה בקשר לטיפול בדלקת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/10/2018 | 09:22 | מאת: אנונימי

שלום, אני 4 חודשים לאחר לידה ועם התקן מכני. בביקור אצל רופא נשים אובחנה אצלי דלקת (עקב הפרשות מרובות). קיבלתי טיפול ל-5 ימים של זידובל ג'ל וכן 2 כדורי אוגמנטין כל יום (875 מ"ג כל אחד). האם ניתן להסתפק בטיפול באמצעות הג'ל בלבד? מכיוון שאני מניקה אני מעדיפה לא ליטול כמות כזו של אנטיביוטיקה אם אין הכרח. אודה לתשובתך המהירה.

שלום אני מניח שאם הרופא רשם את שתי התרופות הוא התרשם שיש דלקת שדורשת את שניהם לכן אני לא יכול לדעת

מנהל פורום רפואת נשים