לוקחת גלולות יאז ושחכתי ליטול שתי גלולות בחפיסה אחת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/10/2018 | 13:07 | מאת: ו.ק

היי אני לוקחת גלולות יאז כבר 10 חודשים ובחפיפה הנוכחית שחכתי ליטול גלולה אחת ביום ה9 לחפיסה ולפי ההנחיות על החפיסה לקחתי את הגלולה והמשכתי את השאר כרגיל ,וכרגע אני ביום ה17 לחפיסה ושחכתי ליטול גלולה נוספת , מה אני צריכה לעשות במקרה הזה? קיימתי יחסי מין לפני שלושה/ ארבעה ימים ללא גמירה בפנים , יש סיבה לחשוש? להמשיך את חפיסת הגלולות? אשמח לתשובה דחופה

שלום להמשיך את החפיסה כרגיל ולהשתמש באמצעי נוסף כמו קונדום עד לסיומה

מנהל פורום רפואת נשים