דימום ווסתי ארוך - שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/10/2018 | 12:41 | מאת: ליה

שלום, יש לי דימום ווסתי ארוך שנמשך כשבועיים וחצי.אני בת 38 ובד"כ עם מחזורים סדירים. לא בהריון ובלי גלולות. הייתי אצל רופא שבאולטרא סאונד ראה ציסטה בשחלה ודימום מינימלי, ורשם כדורים להפסקת הדימום. ובאמת הדימום פחת ויש רק הכתמות. השאלה שלי היא, האם ציסטה צלולה בשחלה יכולה לגרןם לדימום ארוך מהרגיל? האם זה מצב נפוץ או שזה משהו מסוכן שדורש טיפול דחוף (הרופא שלי לא נמצא כרגע בארץ). תודה!

שלום לרוב זה לא מסוכן ויכול לגרום חובת ארוך אבל חשוב להיות במעקב

מנהל פורום רפואת נשים