החלפת גלולות מיאז ליסמין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2018 | 12:55 | מאת: אא

היי , הייתי עם גלולות יאז למשך 5 שנים והייתי לפעמים מחברת חפיסות. בחודשים האחרונים היו לי כתמים מוזרים והרופאה אמרה שהמינון נמוך מדי והחליפה לי לגלולות יסמין. בחודש הראשון חיברתי שני חבילות בגלל נסיעה לנופש. אני מרגישה נפוחה ועם כאבים קטנים בבטן תחתונה. האם לגלולות אלה יש תופעןת לוואי או שזה בגלל שחיברתי את הגלולות?

שלום לכל גלולה יש תופעות לואי סביר להניח שזה בגלל שצרפת חפיסות

08/10/2018 | 11:53 | מאת: אא

תודה על התשובה. אני צירפתי גלולות של יאז הרבה פעמים ולא היו לי תופעות אלו. האם זה קשור לגלולת יסמין?

מנהל פורום רפואת נשים