שאלה בעיה אישית לגבי זיהום/גירוי בעור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/10/2018 | 19:02 | מאת: דידי

היי אני לא מצליחה לתפוס תור רופא נשים בימים הקרובים ולכן פונה כאן, כבר מעל שבוע שיש לי בעיה באזור הואגינה כל האזור מסביב לשפתיים החיצוניות התמלא בגירוי כלשהו, כמו פצעים בולטים כאלה אבל לא שלפוחיות. משהו שמאוד כואב ולא עובר כבר זמן מה אלא נראה שרק הולך ומחמיר, בנוסף בימים האחרונים התווסה אדמומיות וגרד באזור השפתיים הפנימיות והיום שמתי לב בבוקר שהשתן היה כתום בצורה חריגה, כתום זוהר ממש. חייבת המלצה לטיפול בסיסי כלשהו לפחות להרגעה עד שאצליח להגיע לרופא נשים, תודה מראש מקווה שתהיה תשובה

שלום יש לבדוק ולאבחן לפני טפול כדאי לפנות לבדיקה עוד היום אני בטוח שתוכלי למצוא רופא פנוי

מנהל פורום רפואת נשים