דימום מתמשך גלולות פומיניק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/10/2018 | 18:40 | מאת: סיגל

התחלתי להשתמש בגלולות פומיניק לפני 28 ימים בידיוק , היום סיימתי חבילה ראשונה .. אני לוקחת את הגלולות בשעה קבועה ביום , ב14 לחודש קיבלתי מחזור רגיל ולאחר שנגמר המחזור התחילו מיד הפרשות חומות בלי נפסקות ולפני כחמישה ימים התחיל שוב דימום מתמשך אך אני סבורה שזה לא מחזור מכיוון שעברו כבר 6 ימים והמחזור לא פוחת ובדרכ המחזור שלי אורך 4 ימים .. אשמח לעזרה

שלום זו תופעת לוטי של הגלולה אך כדאי לפנות לבדיקה לשלול דברים אחרים

מנהל פורום רפואת נשים