וסת מאוד חלשה, זקוקה למידע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2018 | 20:53 | מאת: אנונימית

שלום, ביום ה32 למחזור (יום שבו אני אמורה לקבל בממוצע) התחיל לי דימום קל שבקלים, ביום ה-33 וה-34 אותו הדבר. בדרך כלל יש לי דימום חזק שמתחיל לפחות ביום השני של הוסת. אני מאוד מוטרדת... עשיתי בדיקת הריון (סטיק) אחת ביום ה-33 ואחת בבוקר ה-34, שתיהן יצאו שליליות. מה יכולה להיות הסיבה לוסת החלשה הזאת? האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון? (אני לא רוצה להיכנס להריון כרגע!)

שלום סביר להניח שזה לא הריון אולי שינוי הורמונלי כדאי לפנות לבדיקה

02/10/2018 | 09:36 | מאת: אנונימית

הגיוני שינוי הורמונלי בגיל 26?

מנהל פורום רפואת נשים