דימום כמה ימים לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2018 | 14:21 | מאת: רותם

שלום, בת 22. לפני כשבוע קיימתי יחסים בפעם הראשונה. בהתחלה ללא קונדום ומיד לאחר מכן עם- יש לציין כי האיבר נכנס אך היה בפנים פחות מדקה (ללא גמירה) ומיד לאחר מכן הומשך עם אמצעי מניעה. המחזור האחרון שלי היה בתאריך 21.8. אציין שהמחזור שלי אינו סדיר. בתאריך 29.9 (שלושה ימים לאחר ביצוע היחסים) הופיע לי דימום בניגוב. יומיים לאחר מכן היה דימום קליל (שאינו ממלא פד). האם מדובר במחזור? והאם יש חשש להריון?

שלום נראה לי שהסכום להריון קטן לא נראה לי שזה מחזור אני מציע להמתין לחודש הבא

02/10/2018 | 07:42 | מאת: רותם

האם זה יכול להיות דימום השתרשות?

מנהל פורום רפואת נשים