מחזור, תרופות וצום ביום כיפור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/09/2018 | 22:01 | מאת: מור ענת

אני בת 32 ושוקלת 50-53 ק"ג ולא יודעת לבלוע כדורים. מה המינון המקובל לקחת בסירופ ובנוזל ובטיפות לכאבי מחזור חזקים בבקשה? האם חובה לצום עד הסוף ביום כיפור בזמן מחזור? האם מותר להיכנס לבית כנסת ולהתפלל עם ספר תורה בזמן מחזור? ביומיים הראשונים של המחזור תמיד יש לי כאבים ממש ממש חזקים עם תופעות לוואי של הרגשה פיזית חלשה מאוד בכל הגוף מלווה לפעמים בהקרנת כאבים לרגליים או לראש. שנה טובה,גמר חתימה טובה וחג שמח

שלום לגבי השאלות ההלכתיות יש לשאול רב כדאי 30 טיפות אופטלגין נגד כאבים

מנהל פורום רפואת נשים