מספר שאלות לגבי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2018 | 21:15 | מאת: שיר

שלום, אני לוקחת גלולות למניעת הריון מזה מספר שנים, והסיבה העיקרית לכך היא חוסר איזון הורמונלי- המחזור שלי לא סדיר באופן טבעי והיו לי פצעונים בפנים. בעבר רופא עור הציע לי לקחת רקוטן בשביל הפצעונים, אך מעט חששתי מכך. כעת אני שוקלת להפסיק את הגלולות אבל לא רוצה שהפצעונים יחזרו, האם רקוטן אכן יכול לעזור או שבגלל שמדובר בבעיה הורמונלית זה לא יפתור אותה? במידה וכן, על מה אתה ממליץ למניעת הריון במקום גלולות? תודה רבה, שיר

שלום אי אפשר להעריך אם הפצעים יחזרו או לא כנגד הריון אפשר להשתמש בהתקן תוך רחמי

מנהל פורום רפואת נשים