פפילומה ויחסים עקב גילוי הוירוס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/09/2018 | 16:10 | מאת: דריה

היי, עקב בדיקת פאפ גילו שיש לי את וירוס הפפילומה .. עברתי ביופסיה ואותרו תאים לא תקינים , אני בת 23 והרופא הציע לי לחכות חצי שנה בשביל לראות אם הגוף ירפא את עצמו, מאז שהתחלתי עם הבדיקות לא קיימתי יחסים עם בן זוגי ( כ9 חודשים) , השאלה שלי היא האם להמשיך כך או שזה בסדר לקיים איתו יחסים מוגנים עם קונדום ? אני נורא מפחדת מההשלכות של הוירוס עליו וגם עליי ומפחדת שזה יעשה גם לו בעיות בריאותיות .

שלום קונדום לא מונע הדבקה הוירוס נעלם מהגוף תוך כמה חודשים ברוב המקרים ללא נזק ולכן לא נראה לי סביר לא לקיים יחסים עקב כך

מנהל פורום רפואת נשים