מחזור וגלולות - יאז פלוס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/09/2018 | 08:20 | מאת: מחזור וגלולות

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס. זו החבילה הרביעית, ואני מקבלת מחזור לפני הזמן, זה גם מעצבן כי זה אמור להיות בכדורים של המחזור וגם זה יוצא שיש לי מחזור ארוך יותר בגלל זה! 1. זה לא אומר שאולי יותר יתאים לי גלולות שיש 21 , 7 ובשבוע הזה אפשר לקבל מחזור ? 2. אם אני מחליפה סוג גלולה , כמה זמן צריך לעבור מסיום חפיסה עד לתחילה של חפיסת גלולות מסוג חדש? תודה על כל העזרה, לא מובן מאליו! שנה טובה!

שלום כדאי להחליף לגלולות אחרת חזקה יותר יש להתחיל חפיסה חדשה ביום הראשון של המחזור ולהפסיק את הישנה

מנהל פורום רפואת נשים