דימום קצר מוקדם ואחרי יומיים דימום מאסיבי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/09/2018 | 00:22 | מאת: מוטרדת

שלום וברכה. הפסקתי גלולות לפני חודשיים. במטרה להכנס להריון. ביום רביעי האחרון קיבלתי דימום אחרי 25 יום מקבלת המחזור האחרון(כשאצלי המחזור מגיע באופן לא סדיר אחרי 35-40 יום) יום חמישי ושישי נגמר הדימום והיו הפרשות חומות מעטות רק בניגוב. היום (שבת) מהבוקר התחיל דימום מועט בצבע ורוד אדום לא קרומי ומוזר בשונה מדם מחזור. ופתאום הערב התחיל לי דימום חזק מאןד. עם קרומים מרובים. מה יכולה להיות התופעה הזאת? בחיים לא קרה לי דבר כזה.. תודה

שלום אי אפשר לדעת בלי בדיקה אבל לאחר הפסקת גלולות הוסת משתנה

מנהל פורום רפואת נשים