מחזור קצר מאוד אחרי שימוש בגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/09/2018 | 10:40 | מאת: דניה

שלום ד״ר קוגלר, במשך שבע שנים השתמשתי בגלולות והפסקתי באפריל האחרון. מאז לא קיבלתי מחזור במשך חודשיים ולאחר מכן מדי חודש בערך קיבלתי מחזור מאוד מאוד קצר, יום אחד של דימומים בינוניים ולאחר מכן נפסק. אשמח לדעת על מה זה מעיד והאם זה ״נורמלי״? אוסיף ואומר שלפני הגלולות היה לי מחזור סדיר ללא בעיות, וגם במשך הגלולות הדימום היה רגיל (פחות חזק מהתקופה לפני השימוש בגלולות)

07/09/2018 | 20:49 | מאת: דנה

שלום דינה, האם חווית נשירת שיער לאחר הפסרת הגלולות?

07/09/2018 | 22:06 | מאת: דניה

לא, לא הבחנתי בנשירה בכמות גדולה.

שלום אני מניח שזה בגלל הגלולות אם זה קורה גם בחודש הבא כדאי לפנות לבדיקה כמובן כדאי לבצע בדיקת הריון

08/09/2018 | 18:07 | מאת: דניה

תודה על התשובה. בדיקת הריון כבר בוצעה עם תוצאה שלילית. בדיקות דם גם בוצעו ללא ממצאים חריגים. אני מתגוררת כרגע בהולנד ורופא משפחה לא מוכן להפנות אותי לגיניקולוג, אלא רק לבדיקות שציינתי למעלה כולל אולטרסאונד שעוד לא ביצעתי.. האם לערכתך תיתכן פגיעה בפוריות ? או שזאת תופעה של שימוש בגלולות ולא מעידה על מצב הפוריות. תודה רבה שוב.

מנהל פורום רפואת נשים