גלולות...דימום נפיחות וגודש בחזה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/08/2018 | 22:51 | מאת: נטלי

יש לי שאלה דר . התחלתי לראשונה לפני שבוע וקצת לנטול גלולות זואלי.. ורשמתי שיש לי דימום ועדיין יש דימום ... עד מתי הדימום ממשיך? שאלה נוספת אם אני מרגישה שהחזה שלי התנפח וכואב ... הגלולות לא מסוכנות לא יכולות ליצור ציסטות בשד? או חלילה איזה משו? אחרת ממה זה הכאב שיש לי בצדדים של השד ובכלל הנפיחות של החזה? ואם סבתא שלי היה לה בצעירותה סרטן השד זה לא מסוכן בשבילי הגלולות? תודה על המענה..

שלום הדמום יכול להמשך אפילו במהלך כל החפיסה הראשונה הגודש בחזה לא מסוכן וגם הוא צפוי לעבור אין עליה בסכון לאור סרטן שד במשפחה

מנהל פורום רפואת נשים