הסיטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/08/2018 | 19:11 | מאת: בת-חן

ביום שישי האחרון עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת מחיצה מהרחם (24/8) אתמול בלילה (יום שני) התחלתי להרגיש כאבי בטן שהתגברו היום הלכתי לרופאת נשים שהתנהלה ובדקה אותי בצורה אגרסיבית (עשתה לי בדיקה וגינלית) עם האצבעות וזה כאב לי רציתי לדעת.. 1. האם יש סיכוי שהרופאה עשתה לי נזק או משהו לא תקין? הרי הבנתי שאחרי הניתוח כלום לא יכול להכנס לחלל הרחם 2. האם כאבי בטן תקינים בשלב זה? 3. האם הידבקויות בניתוח מהסוג הזה שכיחות? תודה רבה

שלום לא יכול להדרן שוב נזק מבדיקה גינקולוגית כאבי הבטן שכיחים ואם הבדיקה תקינה אין מה לדאוג יתכנו הידבקויות אבל זה לא שכיח

מנהל פורום רפואת נשים