משטח gbs

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/08/2018 | 10:53 | מאת: אור

הרופאה לקחה בעזרת מטוש אחד מהנרתיק ןאז מפי הטבעת. 1. במידה וחיובי איך יודעים היכן ממוקם החיידק מערכת עיכול או נרתיק? 2. הבנתי ממנה שניתן לראות גם פטריה וגינלית עי המשטח הזה, האם באמת בודקים גם את זה או רק gbs? דבר אחרון, במידה ואכן יש פטריה וגנילית אין חשש להעברת החיידקים לרקטום? שהרי השתמשה באותו המקל? אשמח לתשובות. תודה.

שלום הבדיקה בודקת רק gbs זה לא חשוב מה המקור - אם יש gbs צריך לטפל במהלך הלידה קודם מחדירים את המטוש לנרתיק ואחכ לרקטום אז אין חשש להדבקה בחיידקים אחרים

מנהל פורום רפואת נשים