שלשולים בעת לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/08/2018 | 01:03 | מאת: זוהר

שלום רב, כבר כמה ימים שאני עם קלקול קיבה וכתוצאה מכך משלשלת כמה פעמים ביום. ראיתי בפרוספקט הגלולות (יאז) שזה יכול לגרום לכך שהגלולות לא יספגו בגוף, מה כדאי שאעשה במקרה הזה? אני לא רוצה לעשות צעדים אם לא בטוח שיש סכנה, אבל גם לא בטוחה אם אני מוגנת והכל בסדר..

שלום אכן יש פגיעה בהגנה כדאי להשתמש באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום

22/08/2018 | 10:56 | מאת: זוהר

אוקיי, וחוץ מזה לא צריך לנקוט בצעדים? כלומר להמשיך לקחת כרגיל את הגלולות ופשוט להשתמש בקונדום עד שיחלוף הקלקול קיבה?

מנהל פורום רפואת נשים