טיפול בפטרייה נרתיקית בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/08/2018 | 13:24 | מאת: דניאל חגי

היי, לפני כחודש התחלתי להרגיש גירוד בנרתיק ולשים לב להפרשות שמעידות על פטרייה. (הייתה לי בעבר). מכיוון שאני חיילת לא הייתה לי אפשרות לראות רופא נשים בהקדם אז החלטתי לטפל ע"י נרות לנרתיק של אגיסטן+קרם אגיסטן. התחלתי את הטיפול ביום ראשון שבוע לאחר מכן, כשביום השני קיבלתי מחזור. המשכתי ושמתי את הנר השני והשלישי בכל מקרה (בידיעה שזה יהיה פחות יעיל..) וכמו כן גם את הטיפול עם המשחה המשכתי לאורך כשבוע וחצי. בסוף השבוע קיימתי יחסים והגרד עבר, הנפיחות והאדמומיות ירדו והכל מרגיש בסדר יחסית. עברו עוד שבועיים ויש לי הפרשות (שונות מהפרשות פטרייתיות..שקופות) בכמות גדולה (קיצוני ביחס אליי, כמעט אף פעם אין לי הפרשות) האם לחזור על הטיפול בפטריה? יש מצב שבגלל שהמשכתי את הטיפול במחזור היא עדיין קיימת? תודה רבה

שלום זה לא נשמע כמו פטריה וכדאי לפנות לבדיקה לפני שאת משתמשת שוב בנרות

מנהל פורום רפואת נשים