דימום תו"כ שימוש בנובה רינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/08/2018 | 10:30 | מאת: קרן

היי, בשבוע וחצי האחרונים אני חולה וקיבלתי 2 מינונים וסוגים שונים של אנטיביוטיקה (רוליד + זינאט) וכן מנה לוריד של סטרואידים להורדת נפיחות השקדים. אתמול בהליכה שגרתית לשירותים ראיתי שדיממתי מאוד חזק, כמו מחזור, למרות שאני עם טבעת נובה רינג כבר שבועיים (בדקתי שהטבעת בפנים). אני כבר בערך 6 שנים על נובה רינג וסה"כ 15 על אמצעי מניעה, מעולם לא קרה לי דבר כזה. יכול להיות שכל התרופות גרמו לחוסר איזון הורמונלי? האם להגיע לבדיקה גופנית? האם להשאיר את הטבעת או להוציא? אני במקביל מנסה להשיג את הרופא שלי אבל מבררת גם פה כי אני בלחץ

שלום כדאי לבוציא את הטבעת ולאחר שבוע של הפסקה לשים חדשה ככל הנראה בגלל האנטיביוטיקה

21/08/2018 | 15:40 | מאת: קרן

תודה רבה! האם להכניס אחרי שבוע בכל מקרה או כבר לחכות לוסת הבאה ולהכניס ביום הראשון לדימום?

מנהל פורום רפואת נשים