תופעות לוואי נובה רינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/08/2018 | 09:29 | מאת: גילי

שלום, לפני שלושה שבועות התחלתי להשתמש בנובה רינג, ממש אתמול הוצאתי את הראשונה ואני בשבוע הפסקה. היו לי כל מיני תופעות לוואי כמו כאבים וגודש בחזה, אי נוחות באיבר המין וגרד ובנוסף כל שלושת השבועות חוץ מימים בודדים פה ושם ובשבוע האחרון, דיממתי. היום הבחנתי בכתם אדום ועגול בצד החזה, יש ממה לדאוג? זה בגדר הנורמלי? זאת פעם ראשונה שאני משתמשת במשהו הורמונלי, אני לא נוטלת תרופות אחרות ולא ידוע לי על רגישויות שלי אבל כשאחותי לקחה גלולות התפתח לה גוש בחזה שבעקבותיו הרופאה שלה הורתה שתפסיק לקחת את הגלולות.

שלום כדאי לפנות לרופא כירורג לבדיקת השדיים יתר התופעות שציינת הן תקינות ואמורות לחלוף בחודש השני

מנהל פורום רפואת נשים