גלולת היום שאחרי ודימום לא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/08/2018 | 00:14 | מאת: אלון

שלום, לפני כחודש חברתי ואני קיימנו יחסים לא מוגנים. ביום שלאחר מכן היא נטלה פוסטינור ולאורך החודש הנ״ל היא חוותה ועוד חווה דימום ממושך ולא סדיר שבא והולך מעת לעת. שאלתי היא מה היא משמעוץ הדבר? האם זה קשור לגלולה שהיא נטלה? והאם יש צורך בביקור אצל רופא פנים אל פנים?

שלום בהחלט קשור לפוסטינור כדאי לפנות לבדיקה על מנת לשלול דברים אחרים

16/08/2018 | 23:34 | מאת: אלון

תודה על המענה אבל יש לי עוד 2 שאלות בתגובה. מה הכוונה ב״דברים אחרים״? ואם זה באמת קשור לפוסטינור, הדבר פשוט יחלוף לבדו? או שבטוח יש צורך בטיפול כלשהו?

מנהל פורום רפואת נשים