דימומים בעקבות פוסטינור...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/08/2018 | 17:58 | מאת: טלי

היי, לקחתי פוסטינור לפני 3 שבועות, כמה ימים כבר שיש לי דימומים כמו של מחזור אבל כהים יותר ואין זרימה חזקה של דם כמו תמיד בזמן מחזור, האם זה מחזור אמיתי או מדומה? איך אני יכולה לדעת, כי התחלתי עם גלולות ואת הגלולה הראשונה צריך להתחיל ביום הראשון של המחזור... תודה :)

שלום יתכן שהדמום חלש בגלל הגלולות תתייחסי לזה כאל מחזור ותמשיכי עם הגלולות כדאי לבצע גם בדיקת הריון

10/08/2018 | 09:13 | מאת: טלי

היי, עוד שאלה אם ביצעתי בדיקה השבוע ב6.8 ויצא שלילי זה בטוח? את הפוסטינור לקחתי ב18.7.

שלום זה בטוח

מנהל פורום רפואת נשים