כדורי דיקליקטין בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/08/2018 | 20:00 | מאת: שני

שלום ד"ר, רופא המשפחה שלי נתן לי כדורי דיקלקטין במינון של 3 פעמים ביום, עקב בחילות מרובות והקאות. התחלתי לקחת אותם משבוע 5-6 בערך, ועכשיו אני בשבוע 8. השאלה שלי היא האם יש להם תופעות לוואי או שהן עלולות להגביר תופעות לוואי קיימות של ההיריון כמו גזים לדוגמא, והאם אני פשוט צריכה להמשיך לקחת אותם באותו מינון, עד שיסתיימו?(הבחילות עדיין קיימות אך הרבה פחות בזכות הכדורים). בנוסף, כל פעם לאחר האוכל הפה שלי מתמלא בטעם לוואי וברוק. האם זה משהו שאפשר למנוע/להפחית? ומתי זה עתיד לעבור? תודה.

שלום אם עדין יש בחילות כדאי להמשיך עם הכדורים אין טפול לתופעה שתארת

מנהל פורום רפואת נשים