לקיחת גלולות מינססססססס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/08/2018 | 18:24 | מאת: ליאת

שלום, התחלתי לקחת גלולות מינס לפני 4 ימים, מאז יש לי כמו דקירות וחולשה בידיים, לא במקום ספציפי, כל פעם משתנה. זה לא חמור ואפילו לא כואב, אבל קיים. מעבר לזה אני לא מרגישה כלום. יש לציין שלפני שנתיים לקחתי יאז למשך שלושה חודשים והפסקתי בגלל מיגרנות שהיו לי ומאז לא לקחתי כי פחדתי בגלל הרבה סיפורים של בנות שזה עשה להן לא טוב, אבל החלטתי לקחת בכל זאת. האם זו תופעת לוואי שתעבור או שזה משהו שעליי לדאוג ממנו ולהפסיק לקחת את הגלולות? תודה רבה

שלום אני לא מכיר תופעת לואי כזו לדעתי כדאי להמשיך עד לסיום החפיסה ולראות מה קורה

מנהל פורום רפואת נשים