בדיקת דם שלילית וחשד להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/07/2018 | 20:34 | מאת: נטי

שלום וברכה אתחיל מזה שהמחזור שלי אף פעם לא היה סדיר אבל בחודשים האחרונים הוא מגיע כל 50 ימים בממוצע ( אני אחרי 2 לידות והוא פחות או יותר הסתדר אחרי הלידות לאיחורים סבירים) . המחזור האחרון שלי היה ב1.6.18 ואני ובעלי לא נזהרנו בתקופה האחרונה מספר פעמים. ב12.7 עשיתי בדיקת דם להריון שיצאה שלילית אבל הנה אני אחרי 54 ימים וכאבי מחזור יש אבל הוא טרם הגיע. 54 ימים זה חריג אפילו בשבילי האם יש סיכוי עדיין שמדובר בהריון או שלא?

שלום על מנת לדעת אם זה הריון כדאי לבצע בדיקת דם להריון חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים