ביוץ, שבוע ההריון ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/07/2018 | 09:01 | מאת: לי

שלום, אורך מחזור הוסת שלי הוא 31 יום. הוסת אורכת כ 8 ימים. קיבלתי וסת אחרונה ב 1.6.18 עפ מקלות ביוץ הביון שלי היה ביום ה 23 מקבלת המחזור. יום לפני כן קיימתי יחסי מין עם בעלי. נקלטתי להריון. במעקב בטא נצפתה הכפלה תקינה. רציתי לדעת האם הביוץ נחשב ביוץ מאוחר? איזה שבוע על פיו אני אמורה להיות כרגע? ומה כבר אמורים לראות בבדיקת האולטרסאונד בשלב זה? אתמול ראו רק שק הריון וחלמון. האם זה תקין?

שלום זה אכן ביוץ מאוחר גיל ההריון יקבע לפי האולטראסאונד בו ניתן יהיה לראות עובר שניתן למדוד אותו כדאי לחזור על האולטראסאונד ולראות התפתחות עוד כשבוע

מנהל פורום רפואת נשים