דימום (מחזור) בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/07/2018 | 08:25 | מאת: אי וודאות

שלום רב דוקטור דניאל הריון שבוע 7+ עובר עם דופק. מיום רביעי בערב עם דימום שהתחיל ממש לאט מבחינת הדימום. נבדקתי על ידי 3 רופאים לאחר הדימום שראו עובר עם דופק...בחמישי הדימום התחזק וכעת עדין קיים אבל ירד.. ביום חמישי במיון הרופא אמר שהוא קצת קרוב לפתח ייתכן ותהייה לי הפלה (לא הייתה). לוקחת כדורים הורמונים לעצירת הדימום. ביום ראשון אני בנופש (משפחתי ,יש לי 3 בנות) האם יכולה לשים טמפון? מצבי עדין בחוסר וודאות...הריון? מרגישה בהריון עדין ולא הייתה לי הפלה,ראו דופק ועובר ומנגד יש דימום שהולך והילד אפשר לומר. עדין קיים אבל במגמת ירידה. מה אוכל לעשות? מהי המלצתך?

שלום אין מה לעשות כדי למנוע הפלה אין להשתמש בטמפון אם הדמום מתחזק יש לפנות שוב לבדיקה ובכל מקרה להיות במעקב כל שבוע

מנהל פורום רפואת נשים