בקטריאל ואגינוסיס .....מה הפתרון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/06/2018 | 15:59 | מאת: קטי

שלום אני בת 30 לפני חצי שנה . אובחנתי שיש לי בנרתיק ואגינל בקטריה ...קיבלתי 7 פתילות של NEO PENOTRAN FORTE . והבעיה חלפה . לפני חודש .שוב החלו הפרשות . ובן ן זוגי נדבק וגם לו יש הפרשות וכאב מפי השופכה . 1 האם זה מדבק גם לגבר ? 2.האם הבעיה הזו חוזרת אחרי טיפול ? 3. איזה טיפול מומלץ הפעם ? 4 . מה צריך לעשות כדי שהבעיה לא תחזור ? 5 .לא היה לי מגע מיני מאז ההבחנה הקודמת ...אז מה הסיכוי שזו מחלה אחרת ? 6 . בן זוגי קיבל בצורה עיוורת מהאורולוג לקחת 10 כדורי דוקסילין ...האם זה הטיפול לגבר ? תודה על המענה המהיר קטרין

שלום וגינו סיס לא מדברת ביחסי מין אבל יתכן שלבן זוגך יש מחלה אחרת שכן מועברת ביחסי מין ולכן כדאי לבדוק כדאי לפנות לרופא לראות אם גם הפעם מדובר בוגינוזיס

מנהל פורום רפואת נשים