דימום בנטילת גלולות רגילות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/05/2018 | 09:37 | מאת: אור

שלום ד”ר, ילדתי לפני ארבעה חודשים והנקתי עד לפני שבוע, ונטלתי סרזט כחודש לאחר הלידה, לפני שבוע התחלתי מליאן באמצע החפיסה של הסרזט (ביום שלישי שעבר) . חשוב לציין שלפני ההריון גם הייתי נוטלת מליאן והכל היה תקין ואף פעם לא היה לי דימום בזמן שנטלתי מליאן. אני רוצה לדעת ממה זה נובע,מתי זה אמור לעבור?האם להמשיך עם מליאן? האם אני מוגנת? המון תודה ויום טוב :)

שלום דמום בחפיסה ראשונה הוא שכיח ואינו מעיד על בעיה את מוגנת וכדאי להמשיך

מנהל פורום רפואת נשים