דימום קל ארוך מאוד לאחר הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/05/2018 | 22:15 | מאת: שרית

שלום לדוקטור ותודה על הפורמט הזה... לפני כחודש וחצי הפסקתי להניק וקיבלתי לראשונה מזה מעל 4 שנים מחזור (לפני 4 שנים ילדתי את בכורתי ומכיוון שהנקתי עד אמצע ההריון השני ואז הנקתי עד לפני כחודש וחצי, כאמור). כרגע כבר כשנתיים עם התקן תוך רחמי מירנה, מאז תחילת המחזור יש לי דימומים חלשים אך לא מפסיקים, לעיתים דם ישן ולפעמים דם טרי, האם זה תקין? כמה זמן ניתן להגדיר שזה בגלל שזהו מחזור ראשון אחרי הרבה זמן? אודה לכל תשובה או הפניה למקור ידע בנושא.

שלום סביר להניח שזו תופעה רגילה עקב המירנה שיכולה לגרום להפרשות דמעות ממושכות כדאי לפנות לבדיקה על מנת לשלול דברים אחרים אם לא נבדקת לאחרונה

מנהל פורום רפואת נשים