מחזור שהפסיק וחזר לאחר חמישה ימים שפסק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/05/2018 | 17:58 | מאת: מורן

היי שלום רב , אשמח אם תוכל לענות לי . 1) אפשרי שאישה תקבל מחזור ועקב טראומה ולחץ שהאישה נימצאת בו הוא הוא יפסיק לאחר יומים ויחזור אחרי חמישה ימים למשך עוד יומים ( תמיד יש לי הפסקה במחזור אבל של יום והמחזור שלי הוא למשך חמישה ימים בד''כ ) 2) יש קשר בין חודש פבואר להקדמת מחזור או איחורו ( כי הוא חודש קצר אז האם מחשבים את הימים עד לקבלת המחזור הבא אחרת בחודש הזה ? 3) ראיתי שהשאלה כבר נשאלה אבל אשמח לברר שוב ,גבר יכול לחדור לפי הטבעת של האישה כאשר בשכיבה ( כאשר האישה שוכבת על גבה ) והאם עקב כך יכול לרדת דם גם באזור הנרתיק וגם בפי הטבעת ? אשמח אם באמת תוכל להסביר לי ,תודה מראש (:

שלום 1. יתכן 2. אין קשר 3. אם היחסים הם אנאלים יתכן דמום רקטאלי אבל לא נרתיקי

מנהל פורום רפואת נשים