מיומות רבות ברחם ודרכי טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/05/2018 | 15:29 | מאת: רונית

שלום, אני בת 49, אחרי 3 לידות. לפני כעשור הובחנו אצלי מיומות על ידי רופא נשים. לפי דבריו יש לי הרבה מיומות קטנות. היתי במעקב אצל הרופא כל חצי שנה. כבר כמה שנים יש לי דימומים חזקים בזמן המחזור מפסר ימים. אך זה לא הפריע לי כל כך. פשוט בביקור האחרון הרופא הבחין שהרחם גדל (היה כ-12 שבועות) ועכשיו כ-16 שבועות. הרופא חד משמעי מציע ניתוח כריטת הרחם ,שחלות והכל.... האם יש טיפול אחר חוץ מניתוח: קראתי שיש טיפול תרופתי בשם "איסמיה" שגורם להקטנת מיומות?או חימום בלתי פולשני של השרירן על ידי קרני אולטראסאונד?

שלום השיטות האחרות כולל אולטראסאונד ממוקד או איסמיה הרבה פחות יעילות

מנהל פורום רפואת נשים