שחלות פולוציסטיות מגיל 14

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/05/2018 | 14:15 | מאת: ליאור

היי, קוראים לי ליאור. בסביבות גיל 15-16 אובחנתי כסובלת משחלות פולוציסטיות. גיליתי את זה לאחר שלא קיבלתי מחזור למעלה משלושה חודשים. והרופא נשים אמר לי לקחת גלולות למניעת הריון בשביל להסדיר את המחזור. לקחתי גלולות סביב ה 10 שנים! בשעה טובה התחתנתי והפסקתי עם הגלולות לאחר החתונה הגוף שלי ״נקי״ 3 חודשים מגלולות. קיבלתי 3 מחזורים. אך עכשיו שוב אני לא מקבלת מחזור! עשיתי בדיקת הריון ולצערי הייתה שלילית! אני מאוד רוצה להיכנס להריון ודיי לחוצה מהמצב. אשמח לתגובה. תודה!

13/05/2018 | 18:44 | מאת: ליאור כבן

חשוב לי לציין שהמחזור האחרון היה ב8/4 ומאז לא קיבלתי. לפי חישוב מהיר הביוץ היה אמור להיות סביב ה-20-23/4. קיימנו יחסים, ואני לא מקבלת מחזור. ב-10/5 עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי( הבדיקה נעשתה בערב)

שלום כדאי לפנות לברור וטפול על מנת לזרז הריון

מנהל פורום רפואת נשים