חלב בשדיים ללא הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/05/2018 | 14:16 | מאת: עינת

שלום דק. אני בת 28 אחרי שלושה ניתוחים קיסריים באחרון בוצעה קשירת חצוצרות לפני שנה ושמונה חודשים. בחודש האחרון חשה עיקצוצים בשדיים כמו שחשים כשהחלב מגיע בהנקה. התחושה שכיחה יותר בשד שמאל אבל לא רק. אתמול אחרי שהעיקצוץ ממש הציק לי נגעתי בפיטמה ויצא נוזל חלבי צהבהב. כשנגעתי בשנייה גם משם יצא. היום קיבלתי ווסת. האם יש קשר? מה זה יכול להיות? כיצד פועלים? ומה יש לשלול? נ.ב: הפסקתי להניק לפני שנה והחלב נעלם לי ימים ספורים אחרי שהפסקתי

שלום כדאי לבצע בדיקות דם הורמונליות כולל פרולקטין ולפנות לכירורג לבדיקת שדיים

מנהל פורום רפואת נשים