מחזור בעת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/05/2018 | 14:45 | מאת: דנה

התחלתי ליטול גלולות יאז לפני חודשיים ואני כבר כמעט בסוף החפיסה השנייה. עד כה המחזור הראשון היה תקין והגוף שלי הגיב טוב לגלולות... עדיין לא סיימתי את החפיסה השנייה ונשארו לי בערך עוד חמישה ימים עד הגלולות דמו, לפני שלושה ימים החל לי דימום קל-בינוני שמרגיש כמו מחזור ויש כאבים בבטן התחתונה מה יכולה להיות הסיבה והאם להמשיך ליטול את הגלולות בינתיים?

שלום זו תופעה רגילה ולא מצביעה על בעיה כדאי להמשיך כרגיל אם זה יקרה גם בחפיסה הבאה ניתן להחליף לגלולה יותר חזקה

09/05/2018 | 16:04 | מאת: דנה

הדימום נמשך כבר כשבוע ואני ממשיכה ליטול את הגלולות, כבר התחלתי את החפיסה השלישית.. זה נורמלי? אין לי יותר כאבים

מנהל פורום רפואת נשים