דימום שבוע כן שבוע לא למשך חודש וחצי נכון לעכשיו

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/04/2018 | 23:20 | מאת: אור

היי במשך חודש וחצי שאני עוקבת מלא אני מקבלת באופן רצוף דימום שבוע כן שבוע לא . הלכתי לרופא נשים שלח אותי לעשות בדיקת הריון למרות שבוודאות אני יודעת שלא והתשובה היתה שלילית .. אשמח לתשובה פחות או יותר לדעת מה זה יכול להיות .

שלום יכולות להיות הרבה סיבות ואפילו לא ציינת את גילך ופרטים נוספים יש לבצע ברור מלא דרך הרופא כולל אולטראסאונד ואולי ביופסיה מרירית הרחם

02/05/2018 | 20:17 | מאת: אור

בת 23 היתי אצל רופא הוא טוען שהכל תקין ואין שום דבר אמר לי תקחי גלולות .

מנהל פורום רפואת נשים