?????מה זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/04/2018 | 11:14 | מאת: דנה

היי אז ככה , הייתי לוקחת שנה וחצי גלולות זואלי והפסקתי וחזרתי לפני 3 חודשים בערך ואחרי חודשיים בערך שלא קיבלתי מחזור הייתי אצל הרופא ועשיתי אולטרסאונד וגם בדיקת דם לשלול הריון העביר אותי לגלולות מינס שאותן אני לוקחת כבר 3 שבועות (התחלתי ביום שהייתי אמורה להתחיל חפיסה של זואלי התחלתי את של מינס) ואני תכף מסיימת את החפיסה של מינס ובנוסף לזה הרופא נתן לי כדורים לקבל מחזור כי אני כבר הייתי ממש בלחץ כדורים לקחת פעמיים ביום למשך 5 ימים, סיימתי אותם אתמול ועדיין לא קיבלתי מחזור יש לי רק קצת כאבי בטן בקטנה והפרשות שקופות/צהובות כאלה לפני מחזור (שיש לי את כל זה כבר איזה שבוע בלי קשר לכדורים אבל עם הכדורים זה רק התחזק

שלום נראה לי שלקחת את הכדורים לא נכון לא היית אמורה לקחת גם את הגלולות וגם את הכדורים לקבלת מחזור ביחד כדאי לפנות לרופא

מנהל פורום רפואת נשים